Termeni și condiții

Introducere
Utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate pe www.grilegramatica.ro este echivalentă cu faptul că utilizatorul acceptă termenii și condițiile de mai jos. Termenii și condițiile se pot modifica periodic și utilizatorul trebuie să verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site.

Conținut și Drepturi de autor
Conținutul și designul site-ului aparțin www.grilegramatica.ro și sunt protejate de legea privind proprietatea intelectuală. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără permisiunea scrisă a www.grilegramatica.ro. Contractul de servicii între www.grilegramatica.ro și clienții săi le oferă clienților dreptul de a copia și / sau imprima porțiuni din conținutul site-ului (manuale și tutoriale) numai pentru uz personal, fără intenții comerciale.

www.grilegramatica.ro poate, fără nicio altă notificare sau formalitate și fără a fi nevoie să explice atitudinea sa, să vă suspende sau să vă anuleze accesul la conținutul site-ului sau al oricărei părți a acestuia.

www.grilegramatica.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru pagubele cauzate direct sau indirect de utilizarea sau intreruperea utilizării sau a neregularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. www.grilegramatica.ro nu garantează exactitatea, corectitudinea sau actualitatea informațiilor furnizate.

Comenzi
Comenzile pot fi oferite numai prin intermediul formularului de comandă de pe acest site sau prin e-mail la office@grilegramatica.ro. Utilizatorul are obligația de a furniza date exacte și concrete. www.grilegramatica.ro nu este responsabil pentru eventualele neplăceri cauzate de faptul că utilizatorul a furnizat informații incorecte sau incomplete.

În cazul în care www.grilegramatica.ro consideră că o cerere sau o comandă este incompletă sau incorectă, poate cere utilizatorului mai multe detalii utilizând adresa de e-mail furnizată sau poate sterge solicitarea fără a notifica utilizatorul.

Protejarea datelor
Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, www.grilegramatica.ro are obligația de a administra în siguranță, și numai în scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează utilizatorul despre el, un membru al familiei sale sau alte persoane.

Scopul colectării datelor este de a furniza servicii și produse în conformitate cu oferta curentă. Sunteți obligat să furnizaâi aceste date, necesare pentru identificarea beneficiarului serviciilor sau produselor furnizate.

Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea furnizării serviciului sau a produsului. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și, după caz, sunt comunicate numai următorilor destinatari: autorităților naționale / europene / mondiale de înregistrare.

Orice persoană are dreptul să se opună, gratuit și fără nicio justificare, prelucrării datelor sale cu caracter personal în scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, aveți dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a face apel la instanță.

În același timp, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.
De asemenea, este recunoscut dreptul dumneavoastră de a vă adresa în fața justiției. Dacă oricare dintre datele dumneavoastră este incorecta, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Dispoziții finale
Toți utilizatorii acestui site sunt supuși acestor termeni și condiții astfel încât accesul la acestea implică acceptarea și respectarea Termenilor și Condițiilor stabilite în acest document. www.grilegramatica.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document fără notificarea prealabilă a unui utilizator. Modificările aduse acestui document sunt considerate acceptate de utilizatori dacă aceștia continuă să utilizeze site-ul după ce sunt afișate în acest document.